×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/03/03 - 14:14
  • بازدید : 1218
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
قابل توجه اساتید ، پژوهشگران و دانشجویان علوم تغذیه و صنایع غذایی

دسترسی آزمایشی به مجموعه NFTS

دسترسی آزمایشی به مجموعه Nutrition and Food Science Database از انتشارات CABI برقرار شده است .....

به اطلاع میرساند با پیگیریهای انجام گرفته مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی ، امکان دسترسی آزمایشی به بانک اطلاعاتی NFDSموضوع سلامت و بهداشت از ناشر CABI به مدت سه ماه از این تاریخ فراهم شده است.

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 10560
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست