×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/09/02 - 12:58
  • بازدید : 858
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
گزارش

دومین روز نخستین همایش ملی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی دانشگاههای علوم پزشکی

دومین روز از نخستین همایش ملی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی دانشگاه های علوم پزشکی با عنوان «آسیب شناسی و آسیب زدایی جریان اطلاعات» در روز چهارشنبه (28 آبان 93) برگزار شد.

دومین روز از نخستین همایش ملی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی دانشگاه های علوم پزشکی با عنوان «آسیب شناسی و آسیب زدایی جریان اطلاعات» در روز چهارشنبه (28 آبان 93) برگزار شد.

برنامه روز دوم با سخنرانی دکتر سیروس مومن زاده، رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه و دبیر همایش با موضوع کنسرسیوم آغاز شد.

وی قبل از تعریف دقیق از کنسرسیوم از کتابداران حاضر در همایش خواستار تعریف کنسرسیوم شد. مومن‏زاده  اظهار کرد: کنسرسیوم عبارت است از یک مجمعی که معمولا یکسری سازمان آموزش و پژوهشی  مشترک المنافع برای کمتر شدن هزینه پول را به اشتراک می گذارند. و در آنجا یک هیأت علمی، دبیرخانه و گروه علمی تشکیل می دهند و همه دانشگاه ها یک نماینده دارند.

وی ضمن بیان اینکه در دانشگاه های علوم پزشکی در ایران کنسرسیوم وجود ندارد، خواستار تشکیل یک کنسرسیوم واقعی در ایران شد.

سپس سید ابراهیم عمرانی، دبیر شورای سیاست گذاری و برنامه ریزی تامین منابع علمی  مقاله خود را با عنوان «مدل مالی کنسرسیوم کتابخانه ‏های دانشگاهی ایران و عوامل موثر بر آن ( با نگاهی به تاثیر تغییرات در مدلهای مالی نشرمجلات )»ارائه کرد.

برنامه همایش طبق جدول زمان بندی البته با کمی تاخیر ادامه داشت .

گفتنی است نشست مدیران گروههای کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی کشور برگزار شد.

همزمان با برگزاری نخستین همایش ملی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی دانشگاههای علوم پزشکی " مدیران گروههای کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی کشور " تشکیل جلسه دادند. دکتر زرقی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ساعتی در این جلسه حضور یافت. وی اشاره کرد که با ارائه راهکارهایی در زمینه همکاریهای بین دانشگاهی از جمله همکاری در طرحهای تحقیقاتی مشترک که دکتر زرقی قول حمایت همه جانبه را دادند. و در صورت دارابودن نتایج مثبت و منتج به دستاورد مهم گردد از حمایت مالی دانشگاه نیز برخوردار خواهند شد.

همچنین دکتر زرقی پیشنهاد تاسیس یک مجله ویژه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی را به زبان انگلیسی مطرح نمودند. خاطر نشان میگردد که در زمینه تخصصی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی نشریه به زبان انگلیسی در کشور چاپ نمیشود. همچنین مقرر شد تا همکاری سه جانبه گروه کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی و مرکز علم سنجی و کتابخانه مرکزی دانشگاه از با استناد به یک همکاری مدون بنام "مثلث عملی اطلاعات " در دانشگاه طراحی و ایجاد گردد.

شرکت‏کنندگان این جلسه:دکتر مریم شکفته (شهیدبهشتی)،دکتر فریدون آزاده(تهران)، دکتر عبدالرسول خسروی(بوشهر)، دکتر علی حسین قاسمی (اهواز)، دکتر محمد اعظمی(کرمان)، دکتر محمدرضا امیری(همدان)،

همچنین براساس ارزشیابی صورت گرفته توسط شورای تخصصی کتابخانه مرکزی ، مراسم تقدیر از دو کتابخانه برتر دانشگاه ؛ کتابخانه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و کتابخانه مرکز آموزشی درمانی امام حسین(ع) بعمل آمد و دکتر مومن زاده کلیه حضار را دعوت کرد تا در سن حضور یافته و عکس یادگاری گرفته شد.

در پایان همایش ، بیانیه همایش قرائت شد.

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 15103
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست