×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/10/09 - 07:34
  • بازدید : 942
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاونت تحقیقات و فناوری

برگزاری پانزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی

پانزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی 8 دی ماه در سالن همایش های بین المللی امام خمینی دانشگاه برگزار شد. از برنامه های جنبی جشنواره ، معاونت پژوهشی مراکز تابعه نیز تولیدات علمی و دستاوردهای اعضای هیات علمی خود را عرضه کردند.

پانزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی 8 دی ماه در سالن همایش های بین المللی امام خمینی دانشگاه برگزار شد.

دکتر پیوندی رییس دانشگاه در افتتاحیه پانزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی ضمن تبریک ایام مبارک ربیع الاول ، تقارن این جشنواره با این ایام مبارک را به فال نیک گرفت . رئیس دانشگاه در سخنان خود گفت: پانزدهمین جشنواره پژوهشی که به نام  ابوریحان بیرونی دانشمند، پزشک، گیاه شناس ، داروساز ، هندشناس ، تاریخ نگار و منجم بزرگ ایرانی مزین شده ، رنگ ملی به خود گرفته است. این یک افتخار برای ماست که در این جشنواره ضمن توجه به پژوهشگران داخل دانشگاه به پژوهشگران خارج از دانشگاه نیز توجه داشته و نقش محوری خود را در راستای گسترش فرهنگ پژوهشی ایفا کنیم و  امیدواریم بعنوان یک دانشگاه پیشرو در کشور منشا تحول و خیر و برکت باشیم و به جایگاه واقعی خود در کشور دست یابیم.

 دکتر پیوندی ضمن تقدیر از دکتر زرقی و معاونان پژوهشی پیشین دانشگاه و تمامی محققان ، پژوهشگران، روسای مراکز تحقیقاتی و دانشکده ها و  تمامی همکاران کوشا و توانمندی که در راستای تحقیق و فناوری و شکل‏گیری ایده‏های جدید در دانشگاه تلاش کردند خاطرنشان کرد: کارهای آموزشی و پژوهشی روند مستمری دارد که نتایج آنها پس از سالها بروز می کند و دستاوردهای فعلی در ادامه کار گذشتگان بوده و خوشبختانه در سالهای اخیر این روند تسریع شده که این خود قابل تقدیر است.

دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در  پانزدهمین جشنواره ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  اظهار داشت: : در سال 93 تسهیلات حمایتی پژوهشی دانشگاه حدود 70 درصد افزایش یافته است

دکتر زرقی در این مراسم ضمن ارایه گرزارشی از عملکرد پژوهشی دانشگاه در یکسال گذشته گفت: هدف گذاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ارتقای کیفی تحقیقات و جهت گیری پژوهشها به سمت پژوهش‏های کاربردی محصول محور بوده است و در این راستا ارتقای کیفی و کیفی نگری مدنظر قرار داشت.

 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: بر اساس نقشه راه ترسیم شده در این معاونت، اگر ایده ارایه شده بعنوان طرح تحقیقاتی باشد باید در مسیر تولید و انتشار علم تعریف شود .بنابراین به مدیریت تحقیقات ارایه می شود و با توجه به ارتقای کیفی که از اهداف ما می باشد این طرح در مسیر تولید علم قرار گرفته و در نهایت خروجی این طرح ارائه مقاله با کیفیت است.

وی ادامه داد:  براساس این نقشه اگر ایده مذکور طرح فناورانه باشد به مدیریت فناوری تحویل داده می شود تا پس از بررسی در شورای فناوری به مرکز رشد ارائه شود.  در نهایت این طرح وارد برج فناوری (شرکت های دانش بنیان) و بازار شده و در مسیر تولید ثروت و اشتغال زایی قرار می گیرد.

دکتر زرقی با اشاره به ترسیم دوبال در این معاونت گفت: تغییر نام معاونت پژوهشی به تحقیقات و فناوری تنها تغییر یک نام نیست بلکه تغییر یک تفکر است که سعی کردیم در مجموعه معاونت این نام را نهادینه کنیم .

وی با اشاره به دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در یکسال گذشته اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظام رتبه بندی ملی با 58 هزار امتیاز و 20 درصد رشد رتبه دوم کشور را کسب کرده است . در زمینه تولید علم 70 هزار امتیاز را تا پایان سال 93 هدفگذاری کرده ایم در حالی که ظرفیت دانشگاه 100 هزار امتیاز است و انتظار داریم رشد 20 درصدی را داشته باشیم و از نظر میزان رشد در دانشگاههای تیپ 1 در جایگاه اول قرار داریم و در نظام رتبه بندی ESI  رتبه دوم را از آن خود کرده ایم.

دکتر زرقی برگزاری کارگاههای توانمند سازی، ایجاد مرکز ویرایش مقاله، ایجاد کارگاههای بلند مدت و کوتاه مدت، برگزاری کارگاههای جستجوی منابع،  برگزاری نخستین همایش ملی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی را از جمله فعالیتهای این معاونت در این خصوص عنوان کرد.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 16093
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست