×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/04/09 - 10:27
  • بازدید : 1541
  • تعداد بازدید : 41
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کتابخانه مرکزی

بيست و هشتمين جلسه شورای تخصصی کتابخانه مرکزی برگزار شد.

جلسه شورای تخصصی کتابخانه مرکزی با حضور ریاست جدید کتابخانه مرکزی روز دوشنبه ٩٤/٤/٨ تشکیل شد......

روز دوشنبه ٩٤/٤/٨اولین جلسه شورای تخصصی کتابخانه مرکزی با حضور ریاست جدید کتابخانه مرکزی دکتر عباس حق‏ پرست در کتابخانه مرکزی تشکیل شد.
ساعت ٩/١٠ جلسه با حضور دکتر حق‏ پرست ، ناصر وظیفه‏ شناس ، ملیحه سندی، روح‏ اله شیری، لاله جولاهی ، مریم پورثانی ، منصوره دمیرچی‏ لو، مهدی مجرد و صدیقه نشاطی رسمیت یافت . هدف اصلی از برگزاری جلسه،  آشنایی ریاست جدید با اعضای شورا و بیان دیدگاه‏ها و نظرات بود.

 

در ابتدای جلسه اعضای شورا برای آشنایی بیشتر سوابق کاری و فعالیتی خویش را بیان نمودند.

دکتر حق‏ پرست عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات علوم اعصاب، دبیر انجمن علوم اعصاب ایران، عضو هیئت مدیره انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران و دبیر میز همکاری‏های ایران و برزیل ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و محققی فعال در حوزه های علمی و علاقمند به مطالعه متون علمی و استفاده از فناوریهای نوین پژوهشی میباشند از اینرو توجه ویژه ای به کتابخانه دارند و امید است که تلاش ایشان منشا تغییرات مثبت و خیر برای کتابخانه مرکزی و کتابخانه‏های دانشگاه باشد.
 

دکتر حق پرست به اهمیت و جایگاه کتابخانه اشاره نمودند و اینکه در دانشگاههای دنیا بهترین مکان و ساختمان به کتابخانه اختصاص دارد و چند دانشگاه دنیا را نیز نام بردند. ایشان با اشاره به اینکه در ایران هم این حرکت شروع شده و تعداد کمی از دانشگاه‏های کشور به اهمیت کتابخانه و اختصاص ساختمان مناسب برای کتابخانه‏های خود اقدام نموده اند . یکی از کارهای مهمی که در سطح دانشگاه باید انجام شود بازگرداندن کتابخانه مرکزی و کتابخانه های تابعه به جایگاه اصلی آنها میباشد.
 

دکتر حق پرست در ادامه نمودار سازمانی پیشنهادی کتابخانه مرکزی را ارائه نمود و در ادامه تاکید کرد که سه بخش مهم در هر کتابخانه وجود دارد که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و آنها ،  واحد آموزش ، واحد اطلاع‏رسانی و منابع دیجیتالی و واحد تحقیق ، ارزیابی و توسعه میباشند. همچنین تاکید کرد که برگزاری کارگاه‏ها بصورت حضوری و مجازی و تبلیغات مناسب از ابزارهای اولیه در ارتقا کتابخانه‏ها دارای اهمیت می‏باشند.
 

دکتر حق پرست در خاتمه سخنان خود برای تدوین برنامه جامع عملیاتی دو ساله کتابخانه‏ها و کتابخانه مرکزی به شورا ماموریت دادند و مقرر شد در مدت دو ماه نتایج بدست آمده مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. همچنین مقرر شد از طریق ایمیل و پیامک ارتباط فعال و دائمی با اعصای هیات علمی ،اعضای شورای تخصصی ، کتابداران  برقرار شود.


اعضای شورای تخصصی

  • گروه خبری : آرشیو اخبار
  • کد خبر : 21175
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست