جمعه ١٢ آذر ١٤٠٠ -

کل بازدید : 3160106
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 3.17
صفحه اصلي > بسته هاي آموزشي > راهنمای آموزشی ثبت نام سرویس VPN > استفاده از سرویس VPN

ساخت ایمیل آکادمیک

و ثبت نام سرویس

VPN

برای ثبت نام سرویس  VPNابتدا باید در سامانه پست الکترونیکی دانشگاه به آدرس زیر ثبت نام نمایید.

• بر روی کلمه Registerکلیک کنید.
  • نوع کاربر را انتخاب  کرده و تایید کنید.
  • بعد از تکمیل مراحل ثبت نام  و ثبت کاربری شما، ایمیل فعال سازی ایمیل آکادمیک حداکثر ظرف مدت سه روز کاری به آدرس پست الکترونیک که در اطلاعات درخواستی وارد کرده اید ارسال خواهد شد که با کلیک بر روی آن می توانید وارد سامانه پست الکترونیکی دانشگاه شوید.

• بعد از تایید پست الکترونیکی آکادمیک می توانید از سایت دانشگاه وارد بخش خدمات و در قسمت خدمات الکترونیکی یا منوی اصلی در سرویس   VPNبه آدرس زیر ثبت نام نمایید.http://sbmu.ac.ir/

• روی گزینه ثبت نام سرویس VPNکلیک کنید.

• روی گزینه فرایند ثبت نام سرویس VPN  کلیک کنید.

• فرم ثبت نام سرویس VPNرا تکمیل کنید و در قسمت ایمیل آدرس ایمیل آکادمیک را وارد کرده و در پایان روی ثبت درخواست کلیک کنید.
  • بعد از تاییدیه سرویس VPN، نام کاربری و رمز عبور به ایمیل آکادمیک شما ارسال خواهد شد  و فایل آموزشی نحوه اتصال به ایمیل آکادمیک شما ارسال می شود  پس از اینکه تغییرات را انجام دادید  اکنون می توانید در پایگاههای اطلاعاتی اشتراک دانشگاه  ز طریق کتابخانه دیجیتال و کتابخانه مرکزی جستجو خود را انجام دهید .

راهنمای فایل آموزشی نصب vpn

پیوندهای مهم
سامانه نوپا

سامانه منبع یاب

کتابخانه دیجیتال دانشگاه

سامانه مجلات نامعتبر و جعلی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران، بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن، خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی، دانشکده پزشکی، طبقه همکف، مدیریت منابع علمی، کتابخانه مرکزی و اسناد دانشگاه

تلفن : 23872544-23872588 - 021
پست الکترونیک : centlib@sbmu.ac.ir

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.